USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Zachte koffers 

Als je optimaal wil profiteren van de ruimte van je koffer dan is een zachte koffer de juiste keuze. Zowel harde als zachte koffers worden, met behoud van kwaliteit, steeds lichter gemaakt. Dankzij het flexibele materiaal kun je in een zachte koffer meer bagage kwijt dan in een harde koffer van hetzelfde formaat. Let er wel op dat een zachte kof...

Als je optimaal wil profiteren van de ruimte van je koffer dan is een zachte koffer de juiste keuze. Zowel harde als zachte koffers worden, met behoud van kwaliteit, steeds lichter gemaakt. Dankzij het flexibele materiaal kun je in een zachte koffer meer bagage kwijt dan in een harde koffer van hetzelfde formaat. Let er wel op dat een zachte koffer minder geschikt is voor het vervoeren van breekbare materialen.

Enkele koffers bieden de mogelijkheid om het volume te vergroten, zodat je extra bagage in je koffer kwijt kunt.
Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig je favoriete keuze, veilig en snel online! Jouw bestelling wordt altijd gratis bij je thuisbezorgd.
Cocoono.nl heeft keuze uit een ruime collectie zachte koffers. De webshop biedt de mogelijkheid om zachte koffers met elkaar te vergelijken. De producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen, zodat je er langdurig plezier van kunt hebben. Op elke koffer of tas wordt een volledige garantie gegeven van 2 jaar.

Cocoono.nl heeft ook zachte koffers, die geschikt zijn als handbagage. Check vooraf de afmetingen handbagage. De luchtvaartmaatschappijen hanteren namelijk diverse maximale maten.

Mocht het product onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan het gratis worden geretourneerd.
Heb je een vraag over een van de zachte koffers, trolleys, laptoptassen of reistassen ?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Lees verder
1 - 5 van de 5 producten worden getoond

Zachte koffers kiezen

Als je het lastig vindt om de juiste zachte koffer te kiezen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze. Je aankoop wordt snel en kosteloos verzonden.

Zachte koffers kopen bij Cocoono

Een zachte koffer kopen bij Cocoono biedt diverse voordelen, zoals:

  • Op alle producten wordt 2 jaar garantie gegeven
  • Een scherpe prijs voor een kwaliteitskoffer
  • Een mooi product waar je de show mee kunt stelen tijdens je reis
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzonden en indien nodig gratis retour

Neem gerust een kijkje bij onze andere producten:

Cocoono.nl heeft een travel checlist voor je gemaakt, zodat jouw reis snel kan beginnen na het inpakken van je zachte koffer

Online zachte koffers

Shoppen online is ontzettend leuk en gemakkelijk! In onze webshop vind je een heel ruim aanbod van koffers en reistassen in diverse kleuren en maten, trendy prints of effen kleuren. Gebruik de filters aan de linkerzijde van de pagina om het kiezen van de juiste zachte koffer te vereenvoudigen. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar.