USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Harde koffers 

Een harde koffer zorgt voor maximale bescherming van al je bagage. Cocoono.nl biedt een ruim assortiment aan harde koffers.

Tegenwoordig maken fabrikanten de koffers zo licht mogelijk, maar tegelijkertijd ook zo sterk mogelijk, omdat luchtvaartmaatschappijen hogere eisen stellen aan bagagegewicht. Hiervoor wordt het bijna onbreekbare materiaal ...

Een harde koffer zorgt voor maximale bescherming van al je bagage. Cocoono.nl biedt een ruim assortiment aan harde koffers.

Tegenwoordig maken fabrikanten de koffers zo licht mogelijk, maar tegelijkertijd ook zo sterk mogelijk, omdat luchtvaartmaatschappijen hogere eisen stellen aan bagagegewicht. Hiervoor wordt het bijna onbreekbare materiaal ABS en Polycarbonaat gebruikt.
Harde koffers worden ook steeds vaker uitgevoerd met een ritssluiting, waardoor ze meer gewicht van buitenaf kunnen verdragen.

Cocoono.nl heeft een mooie collectie harde koffers in diverse kleuren, prints en maten. De producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. In de webshop is het mogelijk harde koffers met elkaar te vergelijken.
Op elk product wordt een volledige garantie gegeven van 2 jaar.
Je aankoop wordt tevens gratis bij je thuis bezorgd en als het product niet aan je verwachtingen voldoet, kan het gratis worden geretourneerd.

Voor aanschaf van een harde koffer als handbagage adviseert Cocoono.nl vooraf de afmetingen handbagage te checken. De toegestane afmeting is namelijk per luchtvaartmaatschappij verschillend.
Alle harde koffers beschikken over 4 wielen en een telescoopstang, zodat je de koffer gemakkelijk kan trekken of naast je kan laten meerijden.

In geval je naar de USA reist, dan is een TSA-slot verplicht. De douane aldaar kan de harde koffer dan checken zonder schade te veroorzaken.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice als je nog een vraag hebt over koffers, trolleys, reistassen of laptoptassen .

Lees verder
producten per pagina
1 - 9 van de 34 producten worden getoond

Harde koffers kiezen

Twijfel je of een harde koffer wel geschikt is voor je reis? Neem dan vrijblijvend contact op met een medewerker van Cocoono. Al onze producten zijn van goede kwaliteit . Bovendien ontvang je 2 jaar garantie op je aankoop.

Cocoono.nl heeft een travel checklist opgesteld, zodat het inpakken van je harde koffer in een handomdraai is gebeurd.

Een harde koffer kopen bij Cocoono

Cocoono levert meer dan 90 verschillende koffers en reistassen uit voorraad. Wij hanteren scherpe verkoopprijzen. Verzending van de producten geschiedt gratis, maar ook retourneren is gratis.

Zoek in ons assortiment met gemak naar:

In ons programma tref je ook sport- en weekendtassen, reistassen met wieltjes, laptoptassen en rugzakken aan. Reisproducten genoeg dus om uit te kiezen!

Harde koffers online

Cocoono verkoopt koffers in diverse maten en kleuren met of zonder print. Het maakt niet uit of je een reiskoffer, een handbagage of een reistas zoekt. Alle producten zij op voorraad en worden binnen 1-2 werkdagen bij je geleverd!