USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Laptoptassen 

Een laptop is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Het hoort tot de standaarduitrusting van de moderne mens. De hele wereld is je werkplek geworden. Je kan hem overal gebruiken, maar de kans op beschadigen is hierdoor ook veel groter. Een laptoptas kan goede bescherming bieden. Je laptop is tenslotte een kostbaar product. Tevens biedt een laptoptas ruimte voor de verschillende extra accessoires die je wilt meenemen.
Een hele goede optie is de klassieke laptoptas met handvat, maar ook erg populair is de laptoptrolley die naast je meerijdt. Daarentegen is er ook de speciale laptoprugzak, die is ingericht om de laptop comfortabel en zacht te vervoeren.

1 - 2 van de 2 producten worden getoond

Collectie laptoptassen

Bij Cocoono.nl kan je terecht voor laptoptassen. Neem contact op met onze klantenservice als je een vraag hebt over een specifiek product of een vraag over je bestelling. Wij helpen je graag verder. Heb je een laptoptas kunnen scoren in de webshop dan zorgen wij ervoor dat je product binnen een tot twee werkdagen bij je wordt thuisbezorgd. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. De bezorging van je aankoop is gratis en kan gratis worden geretourneerd als het product toch niet is wat je zocht.

Laptoptassen kopen

Bij Cocoono.nl kan je terecht voor een laptoptas, een laptoptrolley of een laptoprugzak. Kies het product wat het beste bij je past. De tassen bieden een goede bescherming. Tenslotte is je laptop een kostbaar product, die je natuurlijk goed wil beschermen. De laptoptassen bieden ruimte voor verschillende extra accessoires.
De betaling vindt plaats in een veilige omgeving. De producten kunnen gedurende 14 dagen worden geretourneerd. De garantietermijn is 2 jaar.