USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Handbagage 

Een handbagage koffer is zeer geschikt voor korte uitstapjes. Als je gaat vliegen, neem je jouw koffer mee in de cabine, zodat je bij aankomst niet op je koffer hoeft te wachten. Helemaal handig is een klein formaat koffer op wieltjes voorzien van een trekstang, ook wel handbagage trolley of cabin trolley genoemd. Handig als je, in geval van tijdnood, je moet haasten naar je vliegtuig. Het is belangrijk om te weten is dat de toegestane afmetingen voor handbagage per luchtvaartmaatschappij anders kunnen zijn. Houd hier rekening mee voordat je een handbagage koffer koopt.

producten per pagina
  • € 66,95 Product available with different options
    Voeg toe aan winkelwagen
1 - 9 van de 16 producten worden getoond

Handbagage koffers kiezen

Cocoono heeft een ruim assortiment handbagage koffers, zowel met als zonder print. Een voor een zijn ze van goede kwaliteit en scherp geprijsd. Ben je op zoek naar een ander reisproduct dan kun je bij ons ook terecht voor: U kunt bij ons o.a. terecht voor de merken:

Handbagage koffers mee op reis

Een handbagage koffer is ideaal voor een weekendje weg of stedentrip. Tijdens de reis kan je jouw koffer bij je houden. Je reistijd wordt verkort doordat je bij aankomst niet op je koffer hoeft te wachten totdat deze is terug te vinden op de bagageband. Elke luchtvaartmaatschappij hanteert maximaal toegestane afmetingen. Deze kunnen per luchtvaartmaatschappij afwijken. Daarom is het belangrijk de maximaal toegestane afmeting vooraf te checken. Je kan hiervoor ook even contact opnemen met een van de medewerkers van Cocoono.

Cocoono helpt je graag verder

Lukt het je niet om de juiste handbagage te vinden. Schroom dan niet, maar neem even contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Als je koopt in de webshop van Cocoono, dan heb je de volgende voordelen:

  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Alle producten uit voorraad leverbaar.

Op al onze producten geven we een garantie van 2 jaar. In geval er binnen de garantietermijn een probleem optreedt dat een gevolg is van een productiefout met betrekking tot materiaal of vervaardiging van het product, dan herstelt of vervangt Cocoono het product.
In geval de schade is ontstaan tijdens transport dan gelden andere regels.