USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Lichtgewicht koffers 

Op reis met een lichtgewicht koffer? Dat is comfortabel! Hoe lichter de koffer des te meer bagage je kan meenemen.
Zowel de harde koffers als zachte koffers in onze collectie zijn lichtgewicht. Onze fabrikant produceert harde koffers van lichte materialen zoals ABS en Polycarbonaat met behoud van kwaliteit. De lichtgewicht koffers zijn bijna onb...

Op reis met een lichtgewicht koffer? Dat is comfortabel! Hoe lichter de koffer des te meer bagage je kan meenemen.
Zowel de harde koffers als zachte koffers in onze collectie zijn lichtgewicht. Onze fabrikant produceert harde koffers van lichte materialen zoals ABS en Polycarbonaat met behoud van kwaliteit. De lichtgewicht koffers zijn bijna onbreekbaar. Ook bij zachte koffers zijn oplossingen gevonden om te voldoen aan voorwaarden voor lichtgewicht koffers. Deze koffers worden geproduceerd van sterk polyester en nylon.

Cocoono.nl heeft een ruim assortiment aan lichtgewicht koffers als handbagage. Het is verstandig om vooraf de afmetingen handbagage te checken, om er zeker van te zijn dat jouw bagage mee kan in de cabine. De afmetingen verschillen namelijk per luchtvaartmaatschappij.

Reis je naar de USA? Dan heb je een koffer nodig met een TSA-slot, zodat de douane aldaar je lichtgewicht koffer kan openen zonder schade te veroorzaken.

Cocoono.nl geeft op alle koffers en tassen een garantie van 2 jaar. Je aankoop wordt gratis verzonden en het product kan gratis geretourneerd worden als het niet aan je verwachtingen voldoet.

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om vragen over lichtgewicht koffers, trolleys, handbagage of laptoptassen te beantwoorden.

Lees verder
producten per pagina
1 - 9 van de 35 producten worden getoond

Lichtgewicht koffers selectie

Ben je op zoek naar een lichtgewicht koffer dan kan je terecht bij Bij Cocoono.nl. Wij hebben lichtgewicht koffers in diverse printen en kleuren. In onze collectie vind je o.a.

Als je voornemens bent om een koffer aan te schaffen, maar heb je moeite bij het maken van de juiste keuze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lichtgewicht koffers in diverse maten

Lichtgewicht koffers hebben wij in alle soorten en maten, zoals handbagage koffers of een reiskoffer in een medium of large uitvoering. Bij het maken van de juiste keuze is het van belang dat je eerst je wensen op een rijtje zet.
Je kan hierbij denken aan:

  • Wil ik een zachte of harde koffer?
  • Hoe groot/klein moet mijn koffer zijn?
  • Wil ik een reiskoffer met vier of twee wielen?

Op onze lichtgewicht koffers geldt een garantietermijn van 2 jaar. Binnen deze termijn herstelt of vervangt Cocoono het product als er sprake is van een productiefout met betrekking tot materiaal of vervaardiging van het product. Vanzelfsprekend gelden er andere regels als de schade is ontstaan tijdens transport.

Service bij Cocoono

Als je bij Cocoono.nl bestelt, profiteer je van enkele voordelen. Je aankoop wordt binnen een tot twee werkdagen geleverd. De producten worden gratis geleverd en kunnen, indien nodig, gratis worden geretourneerd. Tevens zijn alle producten uit voorraad leverbaar.