USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Trolley 

TROLLEY KOPEN

Bij cocoono.nl tref je trolleys in verschillende maten en kleuren aan. Ze zijn verkrijgbaar als trolley koffershandbagage trolleys en als laptoptrolley. Als je kiest voor een trolley dan is sjouwen nauwelijks meer nodig. De trolley rijdt eenvoudig met je mee door middel van een telescoopstang. De trolleys zijn verkrijgbaar met vi...

TROLLEY KOPEN

Bij cocoono.nl tref je trolleys in verschillende maten en kleuren aan. Ze zijn verkrijgbaar als trolley koffershandbagage trolleys en als laptoptrolley. Als je kiest voor een trolley dan is sjouwen nauwelijks meer nodig. De trolley rijdt eenvoudig met je mee door middel van een telescoopstang. De trolleys zijn verkrijgbaar met vier wielen, maar ook met twee wielen. Kortom: een trolley koffer zorgt voor een groot gebruiksgemak.

Cocoono heeft trolleys met een hippe print of felle kleur, maar ook exemplaren met een zakelijke uitstraling.

Het is mogelijk producten in de webshop met elkaar te vergelijken.

Er is ook een ruim aanbod aan handbagage trolleys. Check voor de zekerheid vooraf wel even de afmetingen handbagage van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

Een trolley met een TSA-slot is verplicht voor vluchten naar de USA. De Transportation Security Administration kan de trolley dan openen zonder schade te maken.

Bij Cocoono.nl wordt elk product gratis verzonden. Tevens heb je 14 dagen gelegenheid om het product gratis te retourneren als het niet aan je verwachtingen voldoet.

Wil je advies hebben over een van onze trolleys, koffersreistassen of laptoptassen? Aarzel niet om vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Lees verder
producten per pagina
1 - 9 van de 40 producten worden getoond