USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Trolley koffers 

TROLLEY KOFFER KOPEN

Cocoono.nl heeft trolley koffers in verschillende maten en kleuren. Als je met een trolley koffer op reis gaat, is sjouwen niet meer nodig. De trolley rijdt eenvoudig naast je mee met behulp van een telescoopstang. De trolley koffer is verkrijgbaar met vier wielen, maar ook met twee wielen. Dit zorgt voor een groot gebruiksg...

TROLLEY KOFFER KOPEN

Cocoono.nl heeft trolley koffers in verschillende maten en kleuren. Als je met een trolley koffer op reis gaat, is sjouwen niet meer nodig. De trolley rijdt eenvoudig naast je mee met behulp van een telescoopstang. De trolley koffer is verkrijgbaar met vier wielen, maar ook met twee wielen. Dit zorgt voor een groot gebruiksgemak.

Bij Cocoono.nl zijn koffer trolleys verkrijgbaar met een hippe print of felle kleur, maar er zijn ook exemplaren met een zakelijke uitstraling.

Het is mogelijk trolley koffers in de webshop met elkaar te vergelijken.

Tevens is er een ruim aanbod aan handbagage trolleys  beschikbaar. De maximale afmetingen kunnen per luchtvaartmaatschpij verschillen. Check daarom voor de zekerheid vooraf wel even de afmetingen handbagage van jouw maatschappij.

Voor vluchten naar de USA is een trolley met een TSA-slot verplicht. De Transportation Security Administration (TSA) kan de trolley dan openen zonder schade aan te richten

Cocoono.nl verzendt elk product gratis. Tevens heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na aankoop het product gratis te retourneren.

Wil je advies hebben over een van onze koffer trolleys, koffers, reistassen of laptoptassen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze klantenservice.

Lees verder
producten per pagina
1 - 9 van de 28 producten worden getoond