USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Handbagage trolleys 

HANDBAGAGE TROLLEY KOPEN

Een handbagage trolley is ideaal voor een citytrip. Onderweg zijn met een handbagage trolley maakt reizen heel comfortabel.
Bij Cocoono.nl heeft een ruim assortiment handbagage trolleys in diverse kleuren en prints. De handbagage trolleys zijn flexibel en compact en hebben kwalitatief hoogwaardige wielen, een geïntegreer...

HANDBAGAGE TROLLEY KOPEN

Een handbagage trolley is ideaal voor een citytrip. Onderweg zijn met een handbagage trolley maakt reizen heel comfortabel.
Bij Cocoono.nl heeft een ruim assortiment handbagage trolleys in diverse kleuren en prints. De handbagage trolleys zijn flexibel en compact en hebben kwalitatief hoogwaardige wielen, een geïntegreerd cijferslot, een aluminium verstelbare telescoopstang. De binnenuitrusting van de koffers is tevens heel handig ingericht.
Vergelijk je favoriete handbagage trolleys met elkaar in de webshop!

Bekijk voor je aankoop de afmetingen handbagage voor de juiste toegestane maten van jouw maatschappij. Luchtvaartmaatschappijen hanteren namelijk eigen eisen aan de maximale afmeting van handbagage.

Bekijk onze uitgebreide collectie en bestel eenvoudig je favoriete keuze, veilig en snel online! Jouw aankoop wordt gratis thuisbezorgd. Ben je niet tevreden over het product, dan kan je aankoop binnen 14 dagen gratis worden geretourneerd.

Voor vrijblijvend advies over onze handbagage trolleys, reistassen, laptoptassen, trolleys en koffers is onze klantenservice bereikbaar via het contactformulier.

Lees verder
producten per pagina
  • € 66,95 Product available with different options
    Voeg toe aan winkelwagen
1 - 9 van de 14 producten worden getoond