USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Zachte koffer 

Op reis met een zachte koffer

Als je vaak reist met de bus, auto of trein dan zijn zachte koffers ideaal, omdat ze flexibeler zijn dan harde koffers. Ze vormen zich gemakkelijk naar de beschikbare ruimte, zoals een kofferbak van de auto of bagagebak in bus of trein. Een zachte koffer heeft diverse opbergvakken, zodat de koffer heel geordend inge...

Op reis met een zachte koffer

Als je vaak reist met de bus, auto of trein dan zijn zachte koffers ideaal, omdat ze flexibeler zijn dan harde koffers. Ze vormen zich gemakkelijk naar de beschikbare ruimte, zoals een kofferbak van de auto of bagagebak in bus of trein. Een zachte koffer heeft diverse opbergvakken, zodat de koffer heel geordend ingepakt kan worden. Het voorvak is zeer geschikt om kleine spullen op te bergen, die je regelmatig nodig hebt, zoals een ticket en een paspoort. Bovendien zijn deze koffers licht van gewicht en flexibel. Hierdoor kan je meer bagage kwijt in dit type koffer dan in een harde koffer. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en worden vervaardigd uit stevige nylon stof of polyester, zodat je er jaren plezier van kunt hebben. Deze stoffen trekken minder vuil aan en hebben weinig onderhoud nodig. Ga naar de webshop van www.cocoono.nl en bekijk het hele assortiment.

Een zachte koffer kopen

De zachte koffers hebben twee of vier wieltjes, een in hoogte verstelbare telescoopstang, verstelbare inpakriemen waarmee je kleding goed op haar plaats blijft liggen, diverse vakken en een cijferslot, TSA-slot of hangslotje. Kies voor een TSA-slot als je naar Amerika gaat, zodat de douane je bagage kan checken met een speciale sleutel zonder het slot te beschadigen. Het TSA-slot van zachte koffers is te bedienen als cijferslot. Dit maakt een zachte koffer kopen zeer eenvoudig.

Cocoono

Cocoono beschikt naast een breed assortiment ook over een grote voorraad. De producten zijn van prima kwaliteit en scherp geprijsd. Bekijk onze collectie op www.cocoono.nl en hiermee wordt een zachte koffer kopen heel simpel. Je aankoop wordt gratis bij je thuis bezorgd. Heb je een vraag of een van onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ontevreden over je product dan is gratis retourneren mogelijk. Op alle items wordt twee jaar garantie gegeven. 

Lees verder
1 - 6 van de 6 producten worden getoond