USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Harde koffer 

Harde koffers zijn stevig en betrouwbaar

Als men met het vliegtuig op reis gaat, kan je het best een harde koffer bestellen. Je bagage maakt een hele trip. Het begint bij inchecken op de luchthaven. Vervolgens wordt hij voor aanvang van de vlucht ingeladen in het vrachtruim en bij aankomst weer uitgeladen om terecht te komen op de bagageband van...

Harde koffers zijn stevig en betrouwbaar

Als men met het vliegtuig op reis gaat, kan je het best een harde koffer bestellen. Je bagage maakt een hele trip. Het begint bij inchecken op de luchthaven. Vervolgens wordt hij voor aanvang van de vlucht ingeladen in het vrachtruim en bij aankomst weer uitgeladen om terecht te komen op de bagageband van de luchthaven. Een robuuste reiskoffer is dan geen overbodige luxe, want het gaat er soms hardhandig aan toe. Met een harde koffer is de kans groter dat je bagage onbeschadigd aankomt op je bestemming. De harde koffers in het assortiment van Cocoono zijn vervaardigd uit het bijna onbreekbare ABS en polycarbonaat. Met een reiskoffer van dit materiaal mag je spreken van een uitstekende koffer. Maak de juiste keuze, zodat je vervolgens over kan gaan op een harde koffer online kopen. In de webshop kan je eenvoudig een harde koffer bestellen. Een harde koffer online shoppen maakt je blij!

Een harde koffer online verkrijgbaar in verschillende maten

Een harde koffer kopen is vrij eenvoudig. Ze zijn er in drie maten: een kleine cabin size handbagage koffer, een medium versie en een grote uitvoering. Als je gaat vliegen check dan voor het kleinste reismaatje de maximaal toegestane afmetingen van je luchtvaartmaatschappij om hem mee te mogen nemen in de cabine. Bij een harde koffer kopen, houd er rekening mee dat de medium en large uitvoering mee gaan in het vrachtruim en dienen te worden ingecheckt bij de balie op de luchthaven.
Maak de juiste keuze bij een harde koffer online kopen.

Een harde koffer bestellen bij www.cocoono.nl

Een harde koffer online kopen bij Cocoono is heel eenvoudig. Hier vind je een ruim aanbod harde koffers. Ze zijn er in hippe prints, maar wil je het wat rustiger aan doen dan kan je ook een harde koffer bestellen in een effen kleur. Elke harde koffer is voorzien van twee of vier wielen, verstelbare inpakriemen, een aluminium in hoogte verstelbare trekstang en een cijferslot of TSA-slot. Ga naar www.cocoono.nl en shop de harde koffer online van jouw keuze. Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je aankoop dan is gratis retourneren mogelijk. Je ontvangt tevens twee jaar garantie op alle producten. 

Lees verder
producten per pagina
1 - 9 van de 30 producten worden getoond