USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Handbagage trolley 

Handbagage trolley

Een Cocoono trolley handbagage is het resultaat van echt vakmanschap. Dit is terug te vinden in zowel het design als de functionaliteit.  De handbagage trolleys van Cocoono zijn zeer geschikt voor korte trips. De hardschalige collectie is een lust voor het oog, maar ook de zachte koffers mogen gezien worden. De harde uitvoerin...

Handbagage trolley

Een Cocoono trolley handbagage is het resultaat van echt vakmanschap. Dit is terug te vinden in zowel het design als de functionaliteit.  De handbagage trolleys van Cocoono zijn zeer geschikt voor korte trips. De hardschalige collectie is een lust voor het oog, maar ook de zachte koffers mogen gezien worden. De harde uitvoering is vervaardigd uit ABS of polycarbonaat en leverbaar in diverse kleurvarianten en hippe prints, terwijl de zachte koffer van stevig nylon stof gemaakt is en verkrijgbaar is in zwart, grijs, meerdere blauwtinten en rood.

Kenmerken handbagage trolley

Handbagage trolleys zijn voorzien van twee of vier wieltjes, waarmee je heel gemakkelijk de trolley handbagage met je mee laat rijden met de verstelbare telescoopstang in de hand. De cabin size koffers zijn  voorzien van verstelbare inpakriemen waarmee je kleding goed op haar plaats blijft liggen. Tevens hebben ze een cijferslot, TSA-slot of hangslotje. Dit zorgt voor wat meer veiligheid. Een TSA-slot is met name geschikt voor reizen naar Amerika. De douane kan met een speciale sleutel je koffer checken zonder het slot te forceren.

De juiste handbagage trolley kopen in verband met toegang tot de cabine

Een handbagage trolley kopen als je reist met bus, trein en auto lukt altijd probleemloos. Echter luchtvaartmaatschappijen hanteren eigen normen wat betreft maximaal toegestane afmetingen met betrekking tot handbagage trolleys. Onder aan de homepage van Cocoono kan je bij afmetingen handbagage checken hoe groot je handbagage trolley mag zijn om mee te kunnen nemen aan boord. Neem hier even de tijd voor, zodat een handbagage trolley kopen heel simpel wordt. Zo voorkom je verrassingen bij de incheckbalie op de luchthaven. Het is geen leuk begin van je trip als je moet bijbetalen voor het vervoer van je trolley handbagage in het vrachtruim.
Shop je favoriete exemplaar bij www.cocoono.nl Je ontvangt ook nog eens twee jaar garantie op je aankoop. Verzending en retourneren is gratis.

Met een Cocoono koffer ga je gaat prettig op reis, omdat je weet dat je bagage goed verpakt is!

Lees verder
producten per pagina
  • € 66,95 Product available with different options
    Voeg toe aan winkelwagen
1 - 9 van de 14 producten worden getoond