USP balk Gratis verzending
USP balk Gratis retour

Grote reiskoffer 

Welke koffer neem ik mee op reis?

Het goed organiseren van een vakantie begint met de keuze van het juiste formaat koffer. Voor een vakantie van enkele weken heb je aardig wat bagage nodig en kun je het beste een grote reiskoffer kopen. Het is verstandig een weloverwogen keuze te maken tussen een harde en een zachte reiskoffer. Als je hoofdzakel...

Welke koffer neem ik mee op reis?

Het goed organiseren van een vakantie begint met de keuze van het juiste formaat koffer. Voor een vakantie van enkele weken heb je aardig wat bagage nodig en kun je het beste een grote reiskoffer kopen. Het is verstandig een weloverwogen keuze te maken tussen een harde en een zachte reiskoffer. Als je hoofdzakelijk per vliegtuig reist, dan is een harde grote reiskoffer een goede optie. Reis je veel met eigen vervoer, bus of trein kies dan voor een zachte koffer. Een grote reiskoffer dient te worden ingecheckt wanneer je gaat vliegen. Check vooraf bij jouw luchtvaartmaatschappij wat het maximaal toegestane gewicht mag zijn.

Een grote reiskoffer kopen bij www.cocoono.nl

Bij Cocoono vind je een ruim aanbod kwalitatief grote reiskoffers van verschillende materialen voor een mooie prijs. Stel jezelf de vraag wat de inhoud van de koffer moet zijn. Voor de reizigers onder ons die het liefst zo veel mogelijk meenemen, ga dan voor een grote reiskoffer kopen. De reiskoffer groot is ook erg handig in gebruik als je met het gezin op vakantie gaat. Al onze grote reiskoffers hebben vier wielen die voor de nodige stabiliteit zorgen. De wieltjes zijn 360 graden roteerbaar, zodat de reiskoffer groot heel relaxed naast je meerijdt, terwijl je jezelf verplaatst.

Ruim assortiment grote reiskoffers

Neem een kijkje in de webshop www.cocoono.nl voor de reiskoffer groot van jouw keuze. Het maakt niet uit of je voor een harde of zachte uitvoering kiest. Elke grote reiskoffer heeft een TSA-slot, cijferslot of hangslotje en een aluminium telescoopstang die in hoogte verstelbaar is. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zodat je er lang plezier van kan hebben. Alle producten worden gratis verzonden. Ook de eventuele retourzending is gratis. Op alle producten ontvang je twee jaar garantie.

Met een koffer van Cocoono geniet je volop van je reis, omdat jouw bagage goed is verpakt!

Lees verder
producten per pagina
1 - 9 van de 11 producten worden getoond