Over ons

Al meer dan 80 jaar richt de familie Noss uit Duitsland zich op het ontwerpen en verkopen van koffers en tassen. Er worden hoge eisen gesteld aan de functionaliteit en de perfecte afwerking van de producten, die vervaardigd worden uit hoogwaardige materialen.

De filosofie achter het bedrijf is: werken vanuit respect voor mens en milieu. Dit wordt zichtbaar door het lidmaatschap bij de BSCI, dat tot doel heeft het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in Azie, waarbij te denken valt aan het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.

In 2008 zijn de merken Cocoono en NOWI gelanceerd.
Voortdurend wordt gewerkt aan uitbreiding en ontwikkeling van producten met als doel marktleider te worden binnen Europa.
De vestiging in Hongkong en het kantoor in Jaxing (China) zorgen er voor dat snel en efficient ingespeeld kan worden op de vraag in de markt.

Het Duitse Testmagazin heeft in 2012 en 2014 de Cocoono IPak Classic II en de Cocoono Trend respectievelijk het predikaat "goed getest" en "beste koop" gegeven.